Dessert di riso al mango

Dessert di riso al mango

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di riso glutinoso tenuto in ammollo per 2 ore e risciacquato
  • 800 g di acqua
  • 150 g di latte di cocco
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 50 g di zucchero
  • 300 g di mango maturo pelato e a pezzi (2 cm)
  • ½ cucchiaino di semi di sesamo bianchi (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 297 kcal / 1245 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...