Urządzenia i Akcesoria
Dessert di riso al mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di riso glutinoso tenuto in ammollo per 2 ore e risciacquato
-
800 g di acqua
-
150 g di latte di cocco
-
¼ di cucchiaino di sale
-
50 g zucchero
-
300 g di mango maturo pelato e a pezzi (2 cm)
-
½ cucchiaino di semi di sesamo bianchi (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
1245 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Asia
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Patatas bravas in tempura
1 godz. 20 min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Chutney di mirtilli
Brak ocen
Chicken Teriyaki
45 min
Scones
30 min
Zuppa di noodle tailandese
35 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Pudding al mango
10 min
Moscow mule
10 min
Salmone teriyaki
50 min
Indian Butter Chicken veloce
45 min