Dessert di riso al mango
TM5 TM6

Dessert di riso al mango

4.3 (9 ocen)

Składniki

  • 150 g di riso glutinoso, tenuto in ammollo per 2 ore e risciacquato
  • 800 g di acqua
  • 150 g di latte di cocco
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 50 g di zucchero
  • 300 g di mango maturo pelato e a pezzi (2 cm)
  • ½ cucchiaino di semi di sesamo bianchi (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1245 kJ / 297 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy