Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Root Vegetable Stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces400 g
-
olive oil15 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water600 g
-
chicken thighs, skinless cut in pieces520 - 550 g
-
carrots cut in strips (1 cm x 5 cm)200 g
-
parsnips cut in strips (1 cm x 5 cm)200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.5 g
Kalorie
1806 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min