Urządzenia i Akcesoria
薄荷優格烤雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
帕瑪森起士粉10 克
-
蒜頭15 克
-
薑5 克
-
新鮮薄荷葉15 片
-
鹽½ 茶匙
-
乾燥巴西利½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
匈牙利甜紅椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油20 克
-
原味優格50 克
-
檸檬汁15 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)300 克
-
紅甜椒 切塊(約2公分)80 克
-
新鮮香菇 去蒂對切80 克
-
櫛瓜 切片(約1公分)80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33 g
Kalorie
1444.5 kJ /
345.5 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我的中秋派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan