薄荷優格烤雞
TM5 TM6

薄荷優格烤雞

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 10 克 帕瑪森起士粉
  • 15 克 蒜頭
  • 5 克 薑
  • 15 片 新鮮薄荷葉
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 乾燥巴西利
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • ¼ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
  • 20 克 鮮奶油
  • 50 克 原味優格
  • 15 克 檸檬汁
  • 300 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • 80 克 紅甜椒 ,切塊(約2公分)
  • 80 克 新鮮香菇 ,去蒂對切
  • 80 克 櫛瓜 ,切片(約1公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1444.5 kJ / 345.5 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy