Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de azúcar
- ½ vaina de vainilla cortada en trozos
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 100 g de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 5032.1 kJ / 1202.7 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 308.2 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 37 g
- Sód
- 181 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Azúcar de vainilla
72h
Chocolate a la taza
15 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Hojaldre rápido
2 Std.
Mousse de chocolate
3u. 20min
Bizcocho veteado
2 Std.
Helado de nata con láminas de chocolate
8 godz. 30 min
Tulipas
50min
Carne picada
35min
Glaseado blanco
5 dk
Salsa de chocolate
10min
Azúcar glas
5 dk