Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 480 g de farine
- 2 œufs
- 1 ½ c. à café de sel
- 90 g de beurre, coupé en morceaux
-
2
c. à soupe de moutarde au miel
lub 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne - 300 g de saucisson à l'ail (6 tranches coupées en 4)
- 10 g de beurre mou, pour la plaque
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2547 kJ / 608 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Panini jambon-fromage
2h 45min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Pizza burger
1 Std. 50 Min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15min
Petites tourtes forestières
1 Std. 15 Min
Pizza cône
2h 15min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Pâte levée feuilletée
12 Std. 30 Min
Pets-de-nonne
35min
Sandwichs d'œufs aux champignons
35min