
Urządzenia i Akcesoria
Brotknöpfle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Brötchen, altbacken (ca. 3 Brötchen), in Stücken150 g
-
Bacon in Stücken80 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Butter30 g
-
Wasser zum Knöpflegaren
-
Salz und etwas mehr zum Knöpflegaren1 TL
-
Mehl250 g
-
Mineralwasser mit Kohlensäure50 g
-
Eier6
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
405 kcal /
1697 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy