Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
TM6 TM5

Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken

4.4 (96 ocen)

Składniki

  • 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 320 g Wasser, kalt
  • 15 g Hefe
  • 1 TL Zucker
  • 2 TL Salz
  • Olivenöl zum Einfetten
  • 200 g Gouda, mittelalt, in Stücken
  • 400 g Wasser
  • 4 Eier
  • 50 g Basilikum-Pesto
  • 80 g Schinken, gekocht, in dünnen Scheiben
  • 2 - 3 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
900 kJ / 215 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy