Urządzenia i Akcesoria
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 Stücke
Składniki
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Wasser kalt320 g
-
Hefe15 g
-
Zucker1 TL
-
Salz2 TL
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Gouda mittelalt, in Stücken200 g
-
Wasser400 g
-
Eier4
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Schinken, gekocht in dünnen Scheiben80 g
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
900 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheat-Day
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Käse-Zwiebel-Brote
1 godz. 20 min
Ei-Schinken-Muffins
1 godz.
Kräuter-Bacon-Schnecken
2 godz.
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 godz.
Schinkenswirls
1 godz. 20 min
Toasties "Welsh rarebit"
40 min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Herzhaftes Osterei
1 godz. 30 min
Burger-Muffins
50 min
Brotkranz mit Eiern
2 godz. 20 min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 godz. 35 min
Knoblauchbaguettes
2 godz.