Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 320 g Wasser, kalt
- 15 g Hefe
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
- 200 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 400 g Wasser
- 4 Eier
- 50 g Basilikum-Pesto
- 80 g Schinken, gekocht, in dünnen Scheiben
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gefüllte Croissants
1 godz. 20 min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Brotkranz mit Eiern
2 godz. 20 min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Flammkuchendip
10min
Käse-Zwiebel-Brote
1 godz. 20 min
Gefüllte Seelen
2h 45min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 Std. 35 Min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 godz. 40 min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 godz.
Würstchen im Schlafrock
2 godz.
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10min