
Urządzenia i Akcesoria
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 Stücke
Składniki
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Wasser kalt320 g
-
Hefe15 g
-
Zucker1 TL
-
Salz2 TL
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Gouda mittelalt, in Stücken200 g
-
Wasser400 g
-
Eier4
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Schinken, gekocht in dünnen Scheiben80 g
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
215 kcal /
900 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cheat-Day
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy