咸蛋黄南瓜

咸蛋黄南瓜

3.1 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 人份

Składniki

  • 蒸煮用
    500 克
  • 咸蛋黄
    8 颗
  • 白酒
    少许
  • 南瓜 去皮切2.5×2.5厘米块
    400 克
  • 50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 213.6 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 1942.3 kJ / 464.7 kcal
Tłuszcz 42.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...