Urządzenia i Akcesoria
咸蛋黄南瓜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
咸蛋黄8 颗
-
白酒少许
-
南瓜 去皮切2.5×2.5厘米块400 克
-
油50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
213.6 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1942.3 kJ /
464.7 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋家常料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny