Garnelen Pasta Aglio Olio

Garnelen Pasta Aglio Olio

4.4 2.0K oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    20 g
  • Wasser zum Kochen
  • Knoblauchzehen
    3
  • rote Chilischoten, frisch entkernt, in Stücken
    2
  • Olivenöl
    100 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    3 Prisen
  • Spaghettini
    400 g
  • Garnelen, roh, geschält, TK (à ca. 15 g), aufgetaut, ohne Kopf und Schale
    32
  • Pfeffer
    5 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 35 g
Kalorie 2918 kJ / 696 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...