Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Knoblauch-Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
rote Chilischote, getrocknet1
-
Knoblauchzehen4
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl30 g
-
Basilikum ohne Stiele1 Bund
-
Wasser550 g
-
Cherry-Tomaten halbiert oder geviertelt400 g
-
Tomatenmark20 g
-
Salz1 TL
-
Tagliatelle340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
21 g
Kalorie
2521 kJ /
602 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Diavolo-Spaghetti
40 min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 min
Feta-Nudeln
30 min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 min
Pasta all´arrabiata
30 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1 godz. 20 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min