Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Knoblauch-Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
rote Chilischote, getrocknet1
-
Knoblauchzehen4
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl30 g
-
Basilikum ohne Stiele1 Bund
-
Wasser550 g
-
Cherry-Tomaten halbiert oder geviertelt400 g
-
Tomatenmark20 g
-
Salz1 TL
-
Tagliatelle340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
21 g
Kalorie
2521 kJ /
602 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Diavolo-Spaghetti
40min
Spaghettini mit Paprika
1h
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Sauce all'Arrabiata
25min
Spanische Kartoffeln
40min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1h 20min
Pasta all´arrabiata
30min
Feta-Nudeln
30min
Tomaten-Sahne-Sauce
30min