Urządzenia i Akcesoria
Krém Saint-Germain
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porcí
Składniki
-
200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
-
50 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
80 gramů pórku na kousky (3 cm)
-
100 gramů bílé cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1600 gramů vody
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
400 gramů hrachu, sušeného, loupaného viz tip
-
2 snítky kerblíku, čerstvého
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
1 polévková lžíce smetany
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
15 g
Kalorie
1022 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bistro Polévkárna
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Koláč naruby s paprikami a olivami
Brak ocen
Sýrový dort s bylinkami
2 godz. 20 min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 min
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1 godz. 5 min
Králík po sicilsku
1 godz. 20 min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Krém z pečeného česneku
1 godz. 5 min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55 min