Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 300 gramů vody
- 270 gramů batátů, oloupaných, na kousky (2–3 cm)
- máslo, pro vymazání
- 280 gramů hladké mouky, plus extra pro vysypání
- 90 gramů cukru
- 100 gramů hnědého cukru, plus extra pro vysypání
- 110 gramů mléka
- 135 gramů oleje
- 3 vejce
- 10 gramů kypřicího prášku do pečiva
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 2 čajové lžičky skořice, mleté
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1362 kJ / 325.5 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 39.9 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 246.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Květáková rýže
10min
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35 min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min
Banánové muffiny s vlašskými ořechy
35 min
Mrkvovo pomerančová bábovka
1h 40 min.
Velikonoční mrkvovo-mandlové cupcaky
1h 10min
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45 min
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1h 25min
Dýňové noky (bez lepku)
50 Min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 min
Jogurtovo-citrónové muffiny
40min
Jogurtové low carb nanuky s lesním ovocem
8h 10 min