Urządzenia i Akcesoria
Arancini
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
14 pieces
Składniki
Rice
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)130 g
-
water800 g
-
fine sea salt1 pinch
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
Arborio rice250 g
-
saffron threads1 pinch
-
water hot1 Tbsp
Red Pesto
-
sun-dried tomatoes in oil drained150 g
-
fresh basil leaves20 g
-
garlic clove1
-
toasted pine nuts60 g
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to taste40 - 50 g
Batter
-
plain flour170 g
-
medium egg1
-
water160 g
Assembly
-
breadcrumbs (see tip)200 g
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9.1 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
34.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 godz.
Béarnaise Sauce
15 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Béchamel Sauce
15 min
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Suet pastry with thyme
25 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min