
Urządzenia i Akcesoria
Cyndi's Gluten-Free Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
14 slices
Składniki
-
rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)220 g
-
millet grain80 g
-
dried chickpeas40 g
-
raw cane sugar20 g
-
cornflour140 g
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 level tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)40 g
-
water400 g
-
olive oil30 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
large eggs2
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
179 kcal /
750 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bread
6 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia