Pomme de terre farcie au poulet

Pomme de terre farcie au poulet

4.0 169 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 4 pommes de terre farineuses (de grosse taille), coupées en deux dans la longueur
  • 500 g d'eau
  • 70 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 2 c. à café de curry en poudre
  • 200 g de poulet (restes de poulet cuit), détaillé en morceaux (3 cm)
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 - 4 brins de coriandre fraîche hachés
  • 50 g de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17.8 g
Kalorie 1689.5 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 49.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...