Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Udon
- 15 g de sal fina
- 250 g de agua
- 530 g de harina de trigo, y un poco más para trabajar
Caldo para udon
- 1000 g de agua
- 100 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 1 cda polvo de dashi, instantáneo
- cebollín, finamente picado para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1500 kJ / 357 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata de salchichas de pavo y calabacitas
50 min
Taboule
15min
Chile relleno de mariscos
1h 30min
Huevos en cazuela
35min
Ensalada cremosa de camarones
35min
Bisque de camarón
25 phút
Sopa de chile ancho y requesón
30min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Ravioles de espinaca y requesón
40min
Mixiotes de carnero
13h 30 min
Pesto rojo
10min
Yakisoba de camarón
35min