
Urządzenia i Akcesoria
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Seealgen, getrocknet (siehe Tipp)10 g
-
Gurken800 g
-
Salz1 TL
-
reife Avocados2
-
Zitronensaft3 TL
-
frischer Ingwer geschält, fein gehackt15 g
-
Zucker20 g
-
Sojasauce10 g
-
Mirin (süßer Reiswein)20 g
-
Reisessig50 g
-
Sesamsamen zum Bestreuen (siehe Tipp)
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
125 kcal /
525 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GRILLEN
11 Przepisów
Austria
Austria