Urządzenia i Akcesoria
Italian Rice Cake - Torta di riso
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
16 portions
Składniki
-
amaretti biscuits100 g
-
blanched almonds100 g
-
whole milk1000 g
-
vanilla pod and scraped out seeds1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar250 g
-
risotto rice100 g
-
medium eggs beaten5
-
candied mixed peel50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
Amaretto or other almond liqueur80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1036 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3 godz. 45 min
Cherry Pie
12 godz. 15 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Apple Punch
30 min
Egg-free mayonnaise
10 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25 min
No Added Sugar Fig Jam
20 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 godz. 25 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min