Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g sweet Marsala wine
- 60 g white wine
- 120 g sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Classic Zabaglione
15min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Asparagus Stem Soup
55min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min