Urządzenia i Akcesoria
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
water230 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Italian Easter Bread
3 godz. 50 min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11 godz.
Coconut and Chocolate Easter Cake
3 godz.
Best Beer Battered Fish
30 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Curry ketchup
30 min
Gozleme
1 godz. 15 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Pesto Star Bread
2 godz. 50 min
Stuffed Crust Salami Pizza
1 godz. 50 min