Urządzenia i Akcesoria
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
water230 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1 godz. 15 min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4 godz. 30 min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1 godz. 30 min
Blueberry Buns
3 godz. 25 min
Khachapuri
1 godz. 30 min