
Urządzenia i Akcesoria
Fenchel-Trauben-Salat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften40 g
-
Fenchel in Stücken300 g
-
Orangensaft, frisch gepresst40 g
-
Olivenöl20 g
-
Honig20 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Feta zerkrümelt100 g
-
blaue Weintrauben halbiert200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
256 kcal /
1075 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Lunch to go
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy