Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Walnusshälften
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 20 g Olivenöl
- 20 g Honig
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g blaue Weintrauben, halbiert
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1075 kJ / 256 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10min
Fenchel-Melonen-Salat
20min
Curry-Brokkoli-Salat mit Mango
10min
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Radieschen-Apfel-Salat
10min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Brokkoli-Mango-Salat
10min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min