Urządzenia i Akcesoria
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Rice rolls
-
oil for greasing
-
hot water500 g
-
white rice flour500 g
-
plain flour80 g
-
water1250 g
-
salt1 tsp
Coconut gravy
-
water700 g
-
whole mackerel (ikan kembong), gutted and descaled1000 g
-
shallots50 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger10 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
dried tamarind pieces (asam keping)3
-
coconut milk300 g
-
sugar (opcjonalnie) adjust to taste2 tsp
-
salt adjust to taste3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
long beans thinly sliced40 g
-
fresh mung bean sprouts50 g
-
torch lily (bunga kantan) , bud only, shredded1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2768 mg
Białko
63 g
Kalorie
4080 kJ /
975 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 godz. 40 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min