Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 filetes de ternera (babilla o tapa) cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
- 8 lonchas de jamón serrano
- 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
- 120 g de vino blanco seco
-
100
g de caldo de carne
lub 100 g de agua con ¼ de pastilla de caldo de carne - 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1377 kJ / 330 kcal
- Białko
- 38.64 g
- Węglowodany
- 3.64 g
- Tłuszcz
- 17.82 g
- Błonnik
- 0.18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Espaguetis a la amatriciana
25 min
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1h 5min
Pollo a la pizzaiola
50 min
Macarrones y pollo con salsa barbacoa
40 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Risotto a la milanesa
30 min
Rollo de lasaña
1h 15min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50 min
Panzerotti a la romana
1h
Escalopines a la pizzaiola
20 min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min