Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 filetes de ternera (babilla o tapa) cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
- 8 lonchas de jamón serrano
- 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
- 120 g de vino blanco seco
-
100
g de caldo de carne
lub 100 g de agua con ¼ de pastilla de caldo de carne - 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1377 kJ / 330 kcal
- Białko
- 38.64 g
- Węglowodany
- 3.64 g
- Tłuszcz
- 17.82 g
- Błonnik
- 0.18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de nata
50min
Escalopines al marsala con champiñones
20min
Salchichas de pollo con parmesano
30min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30min
Escalopines a la pizzaiola
20min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Costrada griega
50min
Molinetes de hojaldre y ternera
35min
Bruschetta de pollo y rúcula
40min
Hot dog con salsa de pepinillos
45min
Salsa bearnesa
15 min