Urządzenia i Akcesoria
Mystery soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
paprika1 tsp
-
pumpkin flesh cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
water250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
sour cream2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694.5 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
864.5 kJ /
205.8 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Prawn stir-fry
25 min
Shepherd's pie
55 min
Pumpkin soup
30 min
Mashed potatoes
40 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 godz. 50 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Classic mushroom risotto
30 min