Urządzenia i Akcesoria
Poached chicken with liquid stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.3 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
689 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed rice
25min
Boiled eggs
20min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Cauliflower mash
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Coconut poached chicken salad
45min
Steamed greens with lemon feta
20min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Brown rice salad
40min
Mashed potatoes for two
30min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min