Urządzenia i Akcesoria
Poached chicken with liquid stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.3 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
689 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Zucchini slice
45 min
Steamed rice
25 min
Boiled eggs
20 min
Stewed fruit compote
55 min
Stewed apples
25 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Tuna mornay
45 min
Mashed potatoes for two
30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min