Urządzenia i Akcesoria
Poached chicken with liquid stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.3 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
689 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple sauce
20 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 min
Easy satay chicken
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Steamed rice
25 min
Boiled eggs
20 min
Stewed apples
25 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min