Fondant sans gluten et sans lactose

Fondant sans gluten et sans lactose

4.5 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 pièces

Składniki

  • huile végétale pour les ramequins
  • 200 g de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
  • 200 g de crème de soja
  • 90 g de sucre de canne blond
  • 75 g de farine de noix de coco
  • 3 œufs
  • 8 pincées de noix de coco râpée (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 289 kcal / 1206 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 26.5 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...