Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Taboulé
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Blumenkohl in Röschen1000 g
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Minze abgezupft½ Bund
-
Gurke (ca. 250 g), entkernt, in groben Stücken½
-
Kreuzkümmelsamen½ EL
-
Olivenöl40 g
-
Zitrone Bio, Schale fein abgerieben, 20 g Saft ausgepresst1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Tomaten in kleinen Würfeln300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
822 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linsensalat mit Putenbrust
1 godz. 30 min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3 godz. 45 min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 min
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5 min
Couscous-Kräuter-Salat
40 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 godz. 30 min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3 godz. 15 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Blumenkohl-Cashew-Salat
45 min