![Lemon Chicken with Spring Onions Lemon Chicken with Spring Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02792EED-3D1D-467F-AEF7-6E488C5E8B93/Derivates/6FAD9FDE-1CCF-4547-A20E-BECD22BAB4BB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp salt
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 oz unsalted butter, cubed
- 6 oz chicken stock, low sodium
- 2 oz lemon juice
- 2 oz white wine
- 2 tbsp capers, drained
-
24
oz chicken tenderloins
lub 24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 724.8 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Stroganoff Soup
55min
Chicken Marsala
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Tetrazzini
40min
White Fish Salad
35min
Beef Stroganoff
40min
Beef Stroganoff
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min