Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 - 17 ½ oz zucchini (approx. 2-3), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 3 garlic cloves
-
2
oz hot chili oil, to taste
lub 2 oz chili crisp oil, to taste - 1 oz soy sauce, light
- ½ oz rice vinegar
- 1 scallion, thinly sliced on the bias, to garnish, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 538.3 kJ / 128.7 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 394.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35 min
French Toast Waffles
30min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Rainbow Yogurt Parfait
20 min
Matzah
30min
Shrimp Aguachile
15min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min