Urządzenia i Akcesoria
Cenouras salteadas com hortelã
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 doses
Składniki
-
água20 g
-
cenoura cortada em palitos finos300 g
-
azeite50 g
-
vinagre balsâmico20 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
açúcar1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
hortelã10 folhas de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
1 g
Kalorie
552 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pratos principais
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tagliatelle de cenouras e curgetes
35 min
Tomate recheado com curgete, atum e hortelã
30 min
Ovos cozidos
20 min
Salada de batata com pesto
45 min
Salada primavera
30 min
Salada de feijão e maçã
15 min
Salada morna de couve-roxa
35 min
Salada de batata e camarão com molho cocktail
40 min
Penne com alcachofra e tomate
1 godz. 5 min
Omelete no forno
40 min
Legumes a vapor com molho de tomate
30 min
Fusilli com legumes e nozes
40 min