Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre pour beurrer
- 7 œufs moyens (53-63 g)
- 250 g sucre en poudre
- 60 g de lait
- 80 g de miel
- 200 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Cake à la noix de coco
55min
Gâteau à la noix de coco
50 Min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std.
Gâteau brigadier
2 Std. 30 Min
Le gâteau de Peau d'Ane
1h 15min
Cake à la noix de coco
1h 15min
Tarte à la noix de coco
1 Std.
Gâteau "Petit Duc"
30 Min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std. 30 Min
Gâteau magique à la vanille
3h 15min
Gâteau Émilie
45min
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40min