Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture de myrtilles
- 200 g de myrtilles
- 25 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
- beurre doux, pour le moule
La base de biscuits
- 40 g de beurre doux et mou
- 200 g de biscuits secs
La crème mascarpone
- 500 g de mascarpone
- 380 g de lait concentré sucré
- 70 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1989.9 kJ / 475.6 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2h 45min
Cheesecake praliné
4 godz.
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3 Std. 30 Min
Cheesecake marbré non cuit
4h 45min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45min
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40 min