Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture de myrtilles
- 200 g de myrtilles
- 25 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
- beurre doux, pour le moule
La base de biscuits
- 40 g de beurre doux et mou
- 200 g de biscuits secs
La crème mascarpone
- 500 g de mascarpone
- 380 g de lait concentré sucré
- 70 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1989.9 kJ / 475.6 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45 min
Cheesecake framboises
5h
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Bûche pistache-framboise
2h 15min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4u.
Cheesecake praliné
4u.
Cheesecake fraise-ricotta
1 Std.
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Cheesecake à la framboise
3h 30min