Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 210 g de nueces peladas
- 190 g de dátiles sin hueso
- 1 cucharadita de café soluble (opcjonalnie)
- ½ vaina de vainilla (solo la raspadura)
Crema de chocolate
- 90 g de dátiles sin hueso
- 200 g de leche de coco
- 50 g de nueces peladas
- 10 g de cacao puro en polvo
- 75 g de aceite de coco
- 1 pellizco de sal
Crema de vainilla
- 200 g de leche de coco
- ½ vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 100 g de aceite de coco
- 5 cucharadas de jarabe de arce
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3393 kJ / 811 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de calabaza con nueces al vapor
1 Std. 15 Min
Tiramisú (sin lactosa)
8h 30min
Mousse vegana de chocolate
2 Std. 15 Min
Cheesecake de frambuesas vegano
4sa 30 dk
Tarta de arroz con dulce de judías azuki
8h 30min
Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)
2óra 30p
Pastel de queso vegano con caramelo salado
7 Std. 45 Min
Tarta de chocolate y batata
3h
Cheesecake de tofu (sin lactosa)
4h
Natillas de bebida de arroz
20 Min
Tarta de zanahoria vegana
4h
Pastel vegano de chocolate y café
6h 15min