Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de vino blanco
- 30 g de azúcar moreno
- 6 hojas de laurel secas
- 1 cucharada de sal
- 500 g de cebollitas francesas pequeñas
- 6 granos de pimienta negra
- aceite de oliva virgen extra para llenar los tarros (aprox. 400 g)
- agua
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 2352 mg
Alternatywne przepisy
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Cava (Gazpacho de manzana)
9h 10min
Mayonesa
5 menit
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Rosbif
26 Std. 20 Min
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Mantequilla Café de París
10 min
Endibias gratinadas
40 min
Foie de pato
33h
Caldo oscuro de ternera
2h 10min
Alcachofas en aceite
1h 40min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5 menit