Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 422.4 kJ / 101.1 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 21.1 g
- Tłuszcz
- 45.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 godz. 50 min
Pan integral al vapor
2h
Pan integral con muesli
4h
Pan rústico
2h
Pan de nueces
3h 45min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 godz. 50 min
Colines integrales con semillas de amapola
2h 10min
Bebida de soja y sésamo
12h 45min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15u.
Pan integral de espelta y centeno
2h 15 min.
Pan básico
3h 45min