
Urządzenia i Akcesoria
Confettura di frutta mista al vino rosso
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 vasetti
Składniki
-
di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)250 g
-
di ciliegie denocciolate (300 g circa peso lordo)250 g
-
di prugne a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)250 g
-
di zucchero400 g
-
di vino rosso100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
62 kcal /
259 kJ
Białko
0.1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
16.4 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy