Confettura di frutta mista al vino rosso

Confettura di frutta mista al vino rosso

4.3 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 vasetti

Składniki

  • di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
    250 g
  • di ciliegie denocciolate (300 g circa peso lordo)
    250 g
  • di prugne a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
    250 g
    250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
  • di zucchero
    400 g
  • di vino rosso
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 62 kcal / 259 kJ
Białko 0.1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 16.4 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...