![Confettura di frutta mista al vino rosso Confettura di frutta mista al vino rosso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cff3e195-224e-44e3-bfcb-a6b68d3f03ec/Derivates/c650983e-2ffe-43ef-a7ac-6f42a39ebeee.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
-
250
g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
lub 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo) - 400 g di zucchero
- 100 g di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 259 kJ / 62 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura di prugne
45min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di cachi
55 Min
Confettura di fragole e arance
1 Std. 20 Min
Marmellata di mandarini
1 Std. 20 Min
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 Std. 20 Min
Marmellata di limoni
1 Std. 20 Min
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Confettura di fichi
1 Std.
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di albicocche alla cannella
45min