Confettura di frutta mista al vino rosso
TM5 TM6

Confettura di frutta mista al vino rosso

4.3 (7 ocen)

Składniki

  • 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
  • 250 g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
    lub 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
  • 400 g di zucchero
  • 100 g di vino rosso

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
259 kJ / 62 kcal
Białko
0.1 g
Węglowodany
16.4 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy