Salsa alla reggiana

Salsa alla reggiana

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 200 g di finocchi puliti e a pezzi
  • ½ spicchio di aglio
  • 2 cucchiai di succo di limone spremuto fresco
  • 1 uovo sodo in quarti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 96 kcal / 402 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...