Urządzenia i Akcesoria
Salsa alla reggiana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di finocchi puliti e a pezzi
-
½ spicchio di aglio
-
2 cucchiai di succo di limone spremuto fresco
-
1 uovo sodo in quarti
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
9.9 g
Kalorie
402 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Classiche italiane
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Filetto ai funghi
1 godz.
Ratatouille
40 min
Salsa alle mele
20 min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Burro ai funghi porcini
4 godz.
Pere, formaggio e miele
15 min
Salsa selinuntina
15 min
Salsa rubra
30 min
Crema di Cogne
15 min
Carote al Marsala
25 min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 min