![Salsa alla reggiana Salsa alla reggiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d16dcc3-143f-4ceb-8c2b-9409a5d19f20/Derivates/4eb957ae-2bab-42bc-874b-73f2bedaa337.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di finocchi, puliti e a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 uovo sodo in quarti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse speziata
10min
Salsa della nonna
3h 30min
Salsa turca
10min
Aroma di capperi
4h 10min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Polenta ai porri
1sa 5 dk
Salsa ai capperi
10min
Salsa selinuntina
15 min
Torta Donizetti
1h
Mousse di carote e sedano
40 min
Agliata verde
15 min
Salsa piccante allo zenzero
30 min