Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di finocchi, puliti e a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 uovo sodo in quarti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 godz.
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Torta paesana
1hod. 10min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa turca
10 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Agliata verde
15 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Bruschette saporite
40 min