Salsa alla reggiana
TM5 TM6

Salsa alla reggiana

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 g di finocchi, puliti e a pezzi
  • ½ spicchio di aglio
  • 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 uovo sodo in quarti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
402 kJ / 96 kcal
Białko
9.9 g
Węglowodany
2.4 g
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy