![Salatini vegetariani Salatini vegetariani](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3BA3F130-6104-4EE9-95C6-2187915F78F3/Derivates/7A013635-C368-447C-962B-A4E6024D2174.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cipolla a metà
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (es. prezzemolo, aneto, timo)
- 100 g di gherigli di noci a metà
- 3 uova
- 150 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 45 g di pangrattato
- 95 g di fiocchi di avena
- 500 g di pasta sfoglia già pronta, in forma rettangolare
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 550 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuccottini di melanzane
45 Min
Focaccia con la crescenza
1hod. 45min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Piadina romagnola
15 Min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1hod. 10min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Crocchette di borlotti
40min
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Pane scugnizzo
2 Std.
Polpettone vegetariano
1 godz. 30 min