
Urządzenia i Akcesoria
Penne Lisce mit Radicchio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)40 g
-
Petersilie, frisch Blätter gewaschen und getrocknet1 Zweigchen
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Butter20 g
-
Zwiebeln in Stücken (3-4 cm)40 g
-
Knoblauchzehe1
-
Radicchio in dünnen Streifen400 g
-
passierte Tomaten, aus der Dose300 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Pasta getrocknet, Sorte Penne lisce350 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
481 kcal /
2012 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria