
Urządzenia i Akcesoria
Linguine mit Riesencrevetten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie, frisch Blätter gewaschen und getrocknet3 Zweigchen
-
Riesencrevetten, roh, gross und gesäubert, Kopf und Schwanz abgetrennt8
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Brandy20 g
-
Weisswein, trocken50 g
-
passierte Tomaten, aus der Dose400 g
-
Pasta getrocknet, Sorte Linguine320 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
594 kcal /
2485 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria