Farfalle ai Quattro Formaggi

Farfalle ai Quattro Formaggi

3.9 43 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Gorgonzola
    50 g
  • Fontina in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Greyerzer in Stücken (2-3 cm)
    50 g
    50 g Taleggio, in Stücken (2-3 cm)
  • Milch
    50 g
  • Butter
    50 g
  • Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
    320 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 543 kcal / 2272 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...