
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle ai Quattro Formaggi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)50 g
-
Gorgonzola50 g
-
Fontina in Stücken (2-3 cm)50 g
-
Greyerzer in Stücken (2-3 cm)50 g
-
Milch50 g
-
Butter50 g
-
Pasta getrocknet, Sorte Farfalle320 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
543 kcal /
2272 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria