Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g Fontina, in Stücken (2-3 cm)
-
50
g Greyerzer, in Stücken (2-3 cm)
lub 50 g Taleggio, in Stücken (2-3 cm) - 50 g Milch
- 50 g Butter
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
Lasagne verdi
1h 15min
Gratin dauphinois
50 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min