Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de jus de fruit de la Passion, filtré à l'aide d'une passoire fine
- 1 - 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 2238 kJ / 540 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croustillant poire-chocolat
1h 10min
Smoothie orange coco miel
10min
Tartelettes crème mentholée-fraises
2 godz.
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Samoussas de crêpe, pomme vanille et caramel au beurre salé
1h 30min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Mousse fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1 godz.
Tarte à l'ananas
3h
Tiramisu express
20min
Douceur mangue-Passion
15min
Gâteau renversé à l'ananas
1 godz.