
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de jus de fruit de la Passion filtré à l'aide d'une passoire fine
-
1 - 2
pincées de sel
lub 1 - 2 pincées de sucre
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 540 kcal / 2238 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 0 g