Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de jus de fruit de la Passion, filtré à l'aide d'une passoire fine
- 1 - 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 2238 kJ / 540 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charlotte aux fraises
12h 30min
Soufflé au caramel
35min
Pavlova mangue-kiwi
4j 10 menit
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 Std. 50 Min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3h 15min
Alfajores à la coco et au caramel
1 Std. 15 Min
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4 Std.
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12h
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Tiramisu express
20min
Tiramisu
5h 20min