Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

3.9 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

La pâte à crêpe
  • 300 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de farine de riz
  • 60 g de beurre
La garniture
  • 3 gousses d'ail de belle taille
  • 80 g d'échalotes
  • 20 g de persil plat frais et un peu pour la finition
  • 40 g de beurre salé
  • 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 353 kcal / 1469 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...