Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek petržele, čerstvé, bez stonků, omyté a osušené
- 1500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů červené čočky
- 3 šalotky (115 gramů)
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů balzamikového octa, bílého
- ½ čajové lžičky medu
- 20 gramů citrónové šťávy
- ¼ čajové lžičky soli
- 3 špetky pepře černého, mletého
- 2 papriky, červené nebo žluté, na kousky
- 1 locika (římský salát), na proužky (115 gramů)
- 2 stonky řapíkatého celeru, na tenké plátky
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1496 kJ / 358 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 11.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1h 50 min.
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 min
Pak choi s houbami
15min
Plněné cukety po námořnicku
1h 25min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1 Std.
Mrkvové RAW špagety s avokádovým pestem
15min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 Std.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Brokolicový salát s goji
10min