Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek petržele, čerstvé, bez stonků, omyté a osušené
- 1500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů červené čočky
- 3 šalotky (115 gramů)
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů balzamikového octa, bílého
- ½ čajové lžičky medu
- 20 gramů citrónové šťávy
- ¼ čajové lžičky soli
- 3 špetky pepře černého, mletého
- 2 papriky, červené nebo žluté, na kousky
- 1 locika (římský salát), na proužky (115 gramů)
- 2 stonky řapíkatého celeru, na tenké plátky
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1496 kJ / 358 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 11.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petrželový nápoj
5 min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min
Žampióny plněné listovým špenátem
40 min
Avokádo plněné tuňákem
10 min
Muffiny mrkváče pro každé školáče
55 Min
Listový salát s jablky a čedarem
25 Min
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 Min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Avokádový tatarák
15 min
Avokádová pomazánka
7min