Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 猪肋排 ,切大块,5厘米
- 10 克 姜 ,切片
- 2 支 葱 ,打结
- 20 克 料酒
-
1200
克 鸡高汤
lub 1200 克 水 - 150 克 咸肉 ,切块
- 300 克 笋 ,去皮,切滚刀块
- 100 克 百叶结
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1357.2 kJ / 324.7 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 334.6 mg