Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 heads cauliflower, large, cut in florets (approx. 36 oz), divided
- 10 fresh sage leaves, plus extra to garnish
-
5
sprigs fresh marjoram, leaves only
lub 1 tsp dried marjoram - 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 oz stale bread, cubed (2 in.)
- 4 garlic cloves
- 6 oz red onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 2 tsp freshly ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 8 oz chicken livers
-
8
oz turkey broth
lub 8 oz chicken broth -
4
oz Madeira wine
lub 4 oz sherry
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 573 kJ / 137 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 566 mg
Alternatywne przepisy
Texas Chili
1h 10 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1j 20 menit
Fresh Herb Dip
10 min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1j
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1j 20 menit
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1j