Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g di pecorino a pezzi
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8225 kJ / 1966 kcal
- Białko
- 64 g
- Węglowodany
- 315.5 g
- Tłuszcz
- 49.8 g
- Błonnik
- 14.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Colomba pasquale alle mandorle
1 godz.
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 мин.
Pane rustico
2ч.
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3ч.
Stella di pane
3h 30min
Cestino centrotavola
5h
Panone di Natale
2h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Colomba salata
3sa 10 dk
Corona di pan di pizza
4h
Pan coniglio
5 godz. 5 min
Ghirlanda centrotavola
5 godz. 5 min