Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio, tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
lub 280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3987 kJ / 953 kcal
- Białko
- 33.7 g
- Węglowodany
- 102.7 g
- Tłuszcz
- 48.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan Brioche
8 Std.
Cocktail al caffè espresso
15min
Dessert ai frutti di bosco
10min
Insalata capricciosa
30 Min
Liquore al caffè
40 Min
Strudel di ricotta e pane
2 godz. 30 min
Senape
5h 15 min
Spaghetti al ragù di anguille
50 Min
Girandole di magro
1h 5min
Insalata capricciosa di carne
15min
Irish Coffee
10min
Crostata alle mele
1 Std.