Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de sucre roux
- 30 g de miel
- 20 g d'eau
- 25 g de farine de blé
- 50 g farine de sarrasin
- 40 g de farine de blé complet
- 30 g de farine d'épeautre
- 40 g de flocons d'avoine
- Wartości odżywcze
- na 14 morceaux
- Kalorie
- 5948 kJ / 1423 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 184 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés au sarrasin et à la noisette
1 Std. 30 Min
Biscuits du randonneur
5 Std.
Biscuits à l'avoine
1 Std.
Barres tendres, avoine et noix
40 Min
Biscuits au citron
50 Min
Biscuits aux amandes
35 Min
Speculoos maison
4 Std. 30 Min
Biscuit coco-canneberge
20 Min
Biscuits granola sans gluten
1 Std. 25 Min
Scones au son d'avoine
35 Min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Barre de céréales aux fruits secs
30 Min