Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Schweineschmalz50 g
-
Tomatenmark60 g
-
Zucker1 TL
-
Paprika edelsüß10 g
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Schweinegulasch in Würfeln (4 cm)600 g
-
Weinsauerkraut500 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Wasser300 g
-
Salz2 TL
-
Lorbeerblätter2
-
Gnocchi aus dem Kühlregal1000 g
-
Sahne200 g
-
Speisestärke20 g
-
Petersilie gehackt, zum Garnieren10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1766 mg
Białko
32 g
Kalorie
2707 kJ /
646 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Pastitsio
1 godz. 30 min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1 godz. 10 min
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 30 min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 godz.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Malzbier-Bolognese
2 godz.
Ofenschnitzel mit Champignon-Porree-Sauce
1 godz.